Over ons

Verhage Hydrauliek is opgericht in 2011. Na vele jaren ervaring in de hydrauliek heeft Dik Verhage de stap genomen om voor zichzelf te beginnen. De garage die grenst aan het woonhuis wordt ingericht als werkplaats, een service bus wordt aangeschaft en zo begint hij om service in de hydrauliek te verlenen. Al gauw blijkt de ruimte te klein te zijn en wordt er een stukje loods gehuurd wat als magazijn dienst gaat doen.

In 2014 wordt besloten om te verhuizen naar een groter pand. Waar ook de mogelijkheid is om een nieuw bedrijfspand te bouwen.

In 2020 is er een nieuw pand gerealiseerd met een totale oppervlakte van 800 m2. Het pand is gelegen aan de rand van een bedrijventerrein in Yerseke en goed bereikbaar. We kunnen onze klanten nog beter van dienst zijn, doordat we een ruime werkplaats bezitten met alle mogelijke faciliteiten. Ook het magazijn is flink uitgebreid waardoor er een ruime voorraad is van alle hydraulische componenten. Verder is er een uitgebreid assortiment aan hydrauliekslangen en koppelingen.

We zijn werkzaam in diverse branches, o.a. visserij, scheepvaart, (voeding) industrie, offshore, bagger en landbouw.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de hydrauliek, kunnen wij u een goed en vooral deskundig advies geven in de hydrauliek branche. Samen met onze collega’s staan wij voor u klaar om u snel van dienst te kunnen zijn met nieuwbouw of reparatie.